Social Icons

.

04 June 2012

Kejayaan Itu Milik Semua, Selamat Maju Jaya !

~ AsSalamualaikum wbt ~

Tamat sudah perkuliahan untuk semester ini. 
Maka tibalah kemuncak perjuangan sbg mahasiswa, menempuh minggu peperiksaan. 


Kuliah aku yg terakhir pd rabu lepas 30 Mei (kuliah Politik Asia Tenggara oleh Prof Madya Dato' Dr Muhammad Agus Yusoff), dan sekarang ni minggu ulangkaji (study week) sebelum tiba hari peperiksaan. Sem ni aku amik 3 subjek je, so 3 paper jela utk final exam ni. 

:: 14/6 3PM - Demokrasi & Masyarakat Sivil :: 
:: 18/6 3PM - Politik Asia Tenggara :: 
:: 20/6 8AM - Pemikiran Islam & Isu Kontemporari Global :: 
:: Semua kt DTAMS ::

Kepada semua rakan-rakan yg diingati !
Aku ucapkan Selamat Maju Jaya utk korang dan doakan kejayaan kita sama2 ok. 
~ Geng2 UKM (Sains Politik, FSSK, Kajaian, PERMAJ, PC & semua) ~
~ Geng2 kt semua IPT (GAJ, MJ & semua) ~ 


Semoga kita semua mampu melakukan yang terbaik, 
dan mencipta kejayaan demi diri sendiri, ibu bapa, keluarga dan masyarakat.

Ma'at Taufiq Wan Najah Fil Imtihan. Kepada Allah Berserah. 

! Korang Semua Hebat !

6 komen:

  1. untung laa 3 paper je..4.00 dlm tangan.. (^^,)

    ReplyDelete
  2. amin. gd luck tau exam. jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  3. 3 paper je??
    adehh untonglaaa.
    gud luck geng! :))

    ReplyDelete
  4. perghhh, syok la 3 subjek periksa...
    senang lenangla..haha..
    anyway, ALL THE BEST..

    ReplyDelete
  5. 3 pun tp tgk sbjek apa tu..
    agak killer jgk la.. hehe..
    gud luck exam :

    ReplyDelete

Terima kasih di atas komen yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog-blog ceria

PENAFIAN

Laman web ini dan bahan yang disediakan "sebagaimana adanya" dan "sebagaimana tersedia", tanpa jaminan jenis apapun, sama ada tersirat atau tersurat mahupun dari segi undang-undang. Penulis tidak bertanggungjawab ke atas setiap kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan setiap maklumat atau bahan yang diperolehi dari laman web ini.