Social Icons

.

15 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari JOHOR

~ AsSalamualaikum ~

Aku saje la BW kt blog kawan2 dan secara x sengaja aku jumpa Segmen Ayu ni. So aku pun rasa tergerak tangan la nak join. 

Sape yg nak join juga sila klik pada banner. 

Ayu kata ni first time dia buat segmen sempena genap setahun berblogging. 
Aku plak kata, ni la first time aku join segmen macam ni sejak ada blog pada awal januari. Haha..

Aku berasal dari Johor dan masih belajar di UKM. 
Menetap bersama keluarga di Kempas Baru, Johor Bahru. 
(penah dengar otak-otak kempas x) 

Salam perkenalan utk Ayu & rakan2 :)
[aku nk tag sape yg baca entry ni join la ek]


p/s: Suka la banner tu..hehe.. Jemput datang JB jalan2. Boleh pekena Laksa Johor, Mee Rebus ek.. 

43 komen:

  1. benut dekat sungai pinggan, penah mai benut ka?

    ReplyDelete
  2. wahh johor erk..tak sampai lagi ni..hehe..nti blh lah bwk jln ya ;-)..tq tau join segmen ayu.t ayu list kan ;-)

    ReplyDelete
  3. keyrah, dah dtg sana da. penah buat khidmat masyarakat kt sana. kg parit marjunit, parit seraya, parit selangor :)

    ReplyDelete
  4. ayu, boleh je.. hehe.. saje2 join n support :)

    ReplyDelete
  5. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    snggah n follow dr selangor :)

    ReplyDelete
  6. segmen yg sama jga...
    done follow ..jom singgah ke blog :)
    salam kenal

    ReplyDelete
  7. hye blogger johor... saya dari KL.. slm kenal.. datang follow sini..singgah la follow blog sy jugak...sudi2kan la...hihi... =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. thanks..salam kenal..dah follow blog korang :)

    ReplyDelete
  9. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  10. jarang dengar otak-otak kempas, tapi kalau otak-otak JB mmg selalu lah..sedap!!! :D

    pssstt! bila nk belanja otak-otak? gggrr~

    ReplyDelete
  11. apa ni org johor pun jarang dengar.. haha.. kt johor ada 3 jenis otak-otak.. JB, kempas dan gelang patah.. plg best otak-otak kempas sbb sedap dan puas mkn..lg 1 sbb dekat sgt dgn uma.. :)
    dtg jb org belanja..

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan
    jenguk&follow u
    dr segmen yang sama
    jemput jenguk :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini :D
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

    ReplyDelete
  16. Thanks..sy baru je setahun lebey duk bandar tenggara..sekolah bandar tenggara tahun brapa? Mane tau kenal ngan adik ipar..hee..

    ReplyDelete
  17. hai org johor..:)
    Nisa dah follow sini..Tq singgah blog Nisa.. :)

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. nyue singgah & follow sini :)

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam blogwalking

    ReplyDelete
  20. As,salam Paduka Pulai,

    Laksa johor! laksa johor satu!
    Di Kempas ye :) Jauh tak dari Pontian? hihi.. Tak pernah sampai kempas la pulok!

    Jalan2 sini tgok org Johor
    Salam dari Muo!

    ReplyDelete
  21. Wslm Shima..

    Haha..lama xmakan laksa..
    Pontian kampung ayah & mama saya. Dr uma lau nk pegi pontian dlm 40 minit..

    Muo kt mana? Salam Anak Johor!
    Follow! :)

    ReplyDelete
  22. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  24. sheda pon join jugak :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    salam perkenalan !

    ReplyDelete
  25. salamm..singgah atas segmen yg sama...salam perkenalan..sy blogger dr sarawak..:)

    ReplyDelete
  26. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  27. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  28. best ker kAt Johor......????
    saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

    datang dari segmen yang sama...n dah follow

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  29. Salam Ramadhan Al Mubarak..
    Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  30. @Momo
    Salam kenal juga ye :)

    @Khairul Azmi
    Terima kasih ye.. saya pun xpernah sampai Sabah lagi..

    @Suparman
    Terima kasih.. selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete
  31. Assalam perkenalan..

    Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

    Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Roz..
      Saya belajar kt Bangi. Tak jauh dgn Putrajaya.. :)
      selamat berpuasa..

      Delete
  32. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  34. follow dr segmen yg sma

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  35. otak2 mmg sedap~ hehe :)

    salam perkenalan, saya duk johor..hehe

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum , nice =) Saya dari johor =)

    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html

    ReplyDelete

Terima kasih di atas komen yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog-blog ceria

PENAFIAN

Laman web ini dan bahan yang disediakan "sebagaimana adanya" dan "sebagaimana tersedia", tanpa jaminan jenis apapun, sama ada tersirat atau tersurat mahupun dari segi undang-undang. Penulis tidak bertanggungjawab ke atas setiap kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan setiap maklumat atau bahan yang diperolehi dari laman web ini.